Als je vaak dezelfde zakelijke ritten declareert, is het handig om deze declaratie voor meerdere datums tegelijk in te dienen. In dit artikel omschrijven we hoe je dit kan doen op de mobiele App.

Tip: check in dit artikel eerst hoe je een zakelijke rit indient.

Open de Klippa app op je smartphone of tablet en login met je inloggegevens. Onderin het scherm zie je een auto-icoontje. Als je hierop klikt, kun je vervolgens je begin- en eindpunt invullen. We registreren dan automatisch je kilometervergoeding over de afgelegde afstand op basis van de snelste route. Bijvoorbeeld een retour van jouw woon-werk kilometers:

In het tweede scherm kun je de declaratie verder aanvullen met een omschrijving en categorie.

Zodra alle velden netjes en correct zijn ingevuld, kan je op de datum klikken om hier meerdere datums te selecteren. Je ziet vervolgens dat de vergoeding wordt vermenigvuldigd met het aantal datums dat jij hebt geselecteerd.

Let op: de datum van vandaag staat standaard geselecteerd. Als je de datum van vandaag wil deselecteren dien je op het blauwe rondje met de dag van vandaag erin te drukken.

Vervolgens druk je onderin op het "Opslaan en indienen". Je declaratie is nu succesvol ingediend en automatisch aan de juiste manager in de organisatie toegewezen.

Op zoek naar hoe je zakelijke kilometers kunt declareren op de computer? Bekijk dan Ritdeclaratie indienen op de computer

Op zoek naar hoe je document kunt indienen op de mobiele App? Bekijk dan Indienen mobiele App

Op zoek naar hoe je document kunt indienen op de computer? Bekijk dan Indienen op de Web App