Hoe verwissel ik de valuta voor een declaratie aan in de Klippa Web App?

Heb je een declaratie ingediend in een vreemde valuta, dan herkennen wij de valuta op het document en kan deze valuta omrekenen naar de valuta van jouw bedrijf. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit kan doen.

Tip: Lees in dit artikel eerst hoe je een declaratie indient.

Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer in het linker menu naar Mijn declaraties en klik vervolgens rechtsboven op Toevoegen. Voeg hier de declaratie toe.

Scroll nu naar beneden en zet het schuifje Valuta wisselen aan. Het bedrag wordt nu van de buitenlandse valuta omgerekend naar je eigen valuta.

Tip: Je kan zelf ook kiezen van en naar welke valuta moet worden gerekend. Pas hiervoor de valuta velden bij Document valuta en Bedrag aan.

Klik op Indienen en opslaan, de declaratie is nu ingediend met de juiste valuta en het correcte omgerekende bedrag.

Tip: Wil je weten hoe je de valuta op een declaratie verwisseld in de mobile Klippa App? Lees dan dit artikel.

Tip: Wil je weten hoe je de valuta op een factuur verwisseld in de Klippa Web App? Lees dan dit artikel.

Tip: Heb je een admin rol en wil je de standaard valuta van een administratie aanpassen? Lees dan dit artikel.