Hoe declareer ik mijn zakelijke kilometers in de Klippa Web App?

Open de Klippa Web App en login met je inloggegevens. Rechtsboven in het scherm vind je een groene knop met "Toevoegen". Als je daarop klikt kies je vervolgens Ritdeclaratie.

In het tweede scherm kun je de declaratie verder aanvullen met een omschrijving, categorie en (meerdere) datum(s).

Zodra alle velden netjes en correct zijn ingevuld, druk je onderin op het "Opslaan en indienen". Je declaratie is nu succesvol ingediend en automatisch aan de juiste goedkeurder(s) in de organisatie toegewezen.

Op zoek naar hoe je zakelijke kilometers kunt declareren op de App? Bekijk dan Ritdeclaratie indienen op de App

Op zoek naar hoe je document kunt indienen op de mobiele App? Bekijk dan Indienen mobiele App

Op zoek naar hoe je document kunt indienen op de computer? Bekijk dan Indienen op de Web App