Hoe declareer ik mijn zakelijke kilometers in de Klippa App?

Open de Klippa app op je smartphone of tablet en login met je inloggegevens. Onderin het scherm zie je een auto-icoontje. Als je hierop klikt, kun je vervolgens je begin- en eindpunt invullen. We registreren dan automatisch je kilometervergoeding over de afgelegde afstand op basis van de snelste route.

In het tweede scherm kun je de declaratie verder aanvullen met een omschrijving en categorie. Je kan hier ook op de datum klikken om voor meerdere dagen jouw kilometers in één keer in te dienen (vind in dit artikel hoe je dit doet).

Zodra alle velden netjes en correct zijn ingevuld, druk je onderin op het "Opslaan en indienen". Je declaratie is nu succesvol ingediend en automatisch aan de juiste manager in de organisatie toegewezen.

Op zoek naar hoe je zakelijke kilometers kunt declareren op de computer? Bekijk dan Ritdeclaratie indienen op de computer

Op zoek naar hoe je document kunt indienen op de mobiele App? Bekijk dan Indienen mobiele App

Op zoek naar hoe je document kunt indienen op de computer? Bekijk dan Indienen op de Web App