Hoe dien ik een declaratie in met de Klippa App?

Open de Klippa app op je smartphone of tablet en log in met je inloggegevens. Onderin het scherm zie je een grote button met "Maak foto". De camera opent zodat je het bonnetje kunt scannen. Na een succesvolle scan ga je door naar het volgende scherm.

In het tweede scherm zie je dat de scan is toegevoegd en kun je een aantal gegevens invullen. We beginnen met open veld voor de omschrijving. Afhankelijk van de bedrijfsinstellingen kunnen er velden zijn voor een categorie, betaalmethode, kostenplaats, kostendrager en/of project. Als je iets verder naar onder scrolt zie je de bongegevens, die hebben we direct voor je herkend.

Zodra alle velden netjes en correct zijn ingevuld, druk je onderin op het "Opslaan en indienen". Je declaratie is nu succesvol ingediend en automatisch aan de juiste manager in de organisatie toegewezen.

Op zoek naar hoe je zakelijke kilometers kunt declareren? Bekijk dan Ritdeclaratie indienen

Op zoek naar hoe je document kunt indienen op de computer? Bekijk dan Indienen op de Web App

Op zoek naar hoe je documenten ontvangen via mail kan indienen? Bekijk dan Documenten via mail indienen