Hoe dien ik een declaratie in op de Klippa Web App?

Open de Klippa Web App en log in. Klik rechtsboven op de knop Toevoegen. Je kunt nu een bestand toevoegen dat lokaal op je computer is opgeslagen. Kies het gewenste bestand en druk op Opslaan.

Als het document is toegevoegd kun je het open veld voor de omschrijving invullen. Afhankelijk van de bedrijfsinstellingen kan het voorkomen dat er velden zijn voor een categorie, betaalmethode, kostenplaats, kostendrager en/of project. De data van het document hoeft je niet over te typen, die hebben wij voor je herkend.

Zodra alle velden zijn ingevuld, druk je onderin op de knop Opslaan en indienen. Je declaratie is nu succesvol ingediend en automatisch aan de juiste goedkeurders in de organisatie toegewezen.

Tip: Op zoek naar hoe je document kunt indienen op de mobiele App? Bekijk dan Indienen mobiele App

Tip: Op zoek naar hoe je zakelijke kilometers kunt declareren? Bekijk dan Ritdeclaratie indienen?

Tip: Op zoek naar hoe je documenten ontvangen via mail kan indienen? Bekijk dan Documenten via mail indienen?