Hoe dien ik een declaratie (bonnetje of factuur) op de computer?

Open de Klippa Web App en log in met je inloggegevens. Rechtsboven in het scherm vind je een groene knop met "Toevoegen". Als je daarop klikt kun je een bestand toevoegen dat lokaal op je computer is opgeslagen. Kies het gewenste bestand en druk op "Opslaan".

Als het document is toegevoegd kun je het open veld voor de omschrijving invullen. Afhankelijk van de bedrijfsinstellingen kan het voorkomen dat er velden zijn voor een categorie, betaalmethode, kostenplaats, kostendrager en/of project. De data van het document hoeft je niet over te typen, die hebben wij voor je herkend.

Zodra alle velden netjes en correct zijn ingevuld, druk je onderin op het "Opslaan en indienen". Je declaratie is nu succesvol ingediend en automatisch aan de juiste goedkeurders in de organisatie toegewezen.

Op zoek naar hoe je document kunt indienen op de mobiele App? Bekijk dan Indienen mobiele App

Op zoek naar hoe je zakelijke kilometers kunt declareren? Bekijk dan Ritdeclaratie indienen?

Op zoek naar hoe je documenten ontvangen via mail kan indienen? Bekijk dan Documenten via mail indienen?