Hoe dien ik een declaratie met status incompleet opnieuw in in de Klippa Web App?

Open de Klippa Web App en log in met je inloggegevens. Klik op de declaratie met de status incompleet.

Indien er een opmerking is achtergelaten, kan je na het openen van de declaratie zien waarom de declaratie incompleet is. Pas de declaratie aan volgens de instructie in de opmerkingen.

Klik vervolgens rechtsonder in beeld op Opnieuw indienen en opslaan. Je declaratie is nu succesvol ingediend en automatisch aan de juiste goedkeurders in de organisatie toegewezen.

Op zoek naar hoe je een declaratie opnieuw kan indienen in de mobiele App? Bekijk dan Opnieuw indienen in de mobile Klippa App

Lukt het jou niet jouw declaratie opnieuw in te dienen omdat je een bepaald veld niet ziet? Neem dan contact op met de administrator van jouw organisatie en vraag of jij aan de juiste groepen bent toegewezen om de velden te zien.