Hoe dien ik een declaratie in via email op de Klippa Web App?

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App

Navigeer in het linker menu naar Instellingen. Hier vind je een uniek Klippa e-mailadres. Kopieer dit e-mailadres.

Tip: je kan dit mailadres ook vinden op de mobiele app onder instellingen.

Stuur het document dat je wilt declareren naar het e-mailadres.

Navigeer in het linker menu naar Mijn declaraties en vul de nodige gegevens aan. Druk daarna op Indienen en opslaan.

Tip: Staat het betalingsbewijs als tekst in de e-mail, geen probleem! Dan zal de inhoud van de mail als bijlage in Klippa verschijnen.
Tip: Je kan de via de mail ingestuurde documenten ook direct indienen vanaf de mobiele Klippa App.