Hoe kan ik mijn kilometervergoeding voor meerdere datums tegelijk indienen in de mobiele Klippa App?

Als je vaak dezelfde zakelijke ritten declareert, is het handig om deze declaratie voor meerdere datums tegelijk in te dienen. In dit artikel omschrijven we hoe je dit kan doen op de mobiele App.

Tip: check in dit artikel eerst hoe je een zakelijke rit indient.

Open de Klippa app op je smartphone of tablet en login met je inloggegevens. Onderin het scherm zie je een auto-icoontje. Als je hierop klikt, kun je vervolgens je begin- en eindpunt invullen. We berekenen dan automatisch je kilometervergoeding over de afgelegde afstand op basis van de snelste route. Bijvoorbeeld een retour van jouw woon-werk kilometers:

In het tweede scherm kun je de declaratie verder aanvullen met een omschrijving en categorie.

Zodra alle velden zijn ingevuld, kan je op de datum klikken om hier meerdere datums te selecteren. Je ziet vervolgens dat de vergoeding wordt vermenigvuldigd met het aantal datums dat jij hebt geselecteerd.

Let op: de datum van vandaag staat standaard geselecteerd. Als je de datum van vandaag wil deselecteren dien je op het blauwe rondje met de dag van vandaag erin te drukken.

Let op: het is niet mogelijk om voor meerdere maanden tegelijk ritdeclaraties in te dienen.

Vervolgens druk je onderin op de knop Indienen en opslaan. Je declaratie is nu succesvol ingediend en automatisch aan de juiste persoon in de organisatie toegewezen.

Tip: Op zoek naar hoe je zakelijke kilometers kunt declareren op de computer? Bekijk dan Ritdeclaratie indienen op de computer

Tip: Op zoek naar hoe je document kunt indienen op de mobiele App? Bekijk dan Indienen mobiele App

Tip: Op zoek naar hoe je document kunt indienen op de computer? Bekijk dan Indienen op de Web App