Hoe voeg ik kostenplaatsen toe?

In dit artikel leggen we uit hoe je een kostenplaats kunt toevoegen.

Let op: deze actie is alleen mogelijk voor een gebruiker met admin rechten.

Let op: als je een integratie met je boekhoudpakket hebt, synchroniseren we kostenplaatsen. Je kunt nieuwe kostenplaatsen aanmaken in het boekhoudpakket - Klippa neemt deze automatisch over. Zie artikel: Synchroniseren kostenplaatsen

Let op: om gesynchroniseerde kostenplaatsen zichtbaar te maken voor gebruikers is het is belangrijk deze toe te voegen aan groepen. In dit artikel lees je ook hoe je dat doet.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App als een gebruiker met "admin" rechten.

Navigeer in het linker menu naar Instellingen en vervolgens Zakelijk. Je bevindt je nu in de instellingen van het bedrijfsaccount.

Klik daarna op Bedrijfsinstellingen / Administraties en selecteer de administratie waarvan je een kostenplaats wil toe voegen. Klik vervolgens op Kostenplaatsen

Rechtsboven vind je een mogelijkheid om kostenplaatsen handmatig toe te voegen of te importeren. Verdere instructies worden in de Klippa interface getoond.

Let op: het is belangrijk om kostenplaatsen toe te voegen aan een groep, zodat deze zichtbaar worden voor gebruikers. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.

Bijgewerkt op: 14/02/2024