Hoe voeg ik een bestaande Klippa gebruiker toe aan mijn bedrijfsomgeving?

Let op: deze actie is alleen mogelijk voor een gebruiker met admin rechten.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App als een gebruiker met "admin" rechten.

Navigeer in het linker menu naar Instellingen en vervolgens Zakelijk. Je bevindt je nu in de instellingen van het bedrijfsaccount.

Klik daarna op Bedrijfsinstellingen / Gebruikers en rechtsboven op de groene button met Toevoegen.

Vul vervolgens de gegevens in van de nieuwe gebruiker en klik tot slot op Aanmaken.

Rechtsonder verschijnt de melding dat de gebruiker al een account heeft. Klik op de knop Gebruikers uitnodigen voor bedrijf om de gebruiker uit te nodigen voor jouw bedrijfsomgeving.

Nadat de gebruiker het per mail ontvangen verzoeken om zich bij jouw bedrijfsomgeving accepteert, verschijnt de gebruiker in gebruikersoverzicht.

Bijgewerkt op: 21/02/2024