Hoe kan ik gebruikers importeren?

Indien je een groot aantal gebruikers wilt toevoegen adviseren we onze importmethode. Je kunt eenvoudig een .csv of .xlsx. toevoegen met behulp van onderstaande stappen.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer naar "Zakelijk" en vervolgens "Instellingen". Je bevindt je nu in de instellingen van het bedrijfsaccount.

Klik daarna op "Gebruikers" en rechtsboven op de groene button met "Importeren".

De instructies om een .csv / .xlsx bestand te importeren worden getoond in de Klippa interface.