Hoe maak ik groepen?

In Klippa kan het handig zijn om groepen te maken.Groepen kun je bijvoorbeeld gebruiken om de medewerkers in te verdelen zodat zij alleen relevante info krijgen te zien bij het indienen van declaraties. Ook zijn ze handig bij het instellen van de autorisatie flows en bedrijfsregels.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer naar "Zakelijk" en vervolgens "Instellingen". Je bevindt je nu in de instellingen van het bedrijfsaccount.

Klik daarna op "Groepen".

Groepen kun je handmatig toevoegen of importeren. De instructies hiervoor worden in de Klippa interface getoond.