Hoe voeg ik projecten toe?

Let op: als je een integratie met je boekhoudpakket hebt, synchroniseren we projecten. Je kunt nieuwe projecten aanmaken in het boekhoudpakket - Klippa neemt deze automatisch over.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer naar "Zakelijk" en vervolgens "Instellingen". Je bevindt je nu in de instellingen van het bedrijfsaccount.

Klik daarna op "Projecten". Rechtsboven vind je een mogelijkheid om projecten handmatig toe te voegen of te importeren. Verdere instructies worden in de Klippa interface getoond.