Hoe voeg ik kostensoorten of categorieën toe?

Het is handig je bonnen in verschillende categorieën te kunnen verdelen zodat je ze makkelijk kunt terugvinden. Daarnaast kun je ze direct linken aan een grootboek en btw-code om ze vervolgens eenvoudig te verwerken in de administratie.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer naar "Zakelijk" en vervolgens "Instellingen". Je bevindt je nu in de instellingen van het bedrijfsaccount.

Klik daarna op "Categorieën". Je hebt de keuze om categorieën handmatig toe te voegen of te importeren.

De verdere instructies hiervoor worden in de Klippa interface getoond.