Hoe synchroniseer ik de kostenplaatsen, kostendragers en projecten uit mijn gekoppelde boekhoudpakket?

Klippa werkt samen met een groot aantal boekhoudpakketten en ERP-systemen. Is je Klippa account al gekoppeld met je huidige systemen? Ga dan naar in de Klippa Web App naar Instellingen > Zakelijk > Algemeen.

Heb je Klippa nog niet geïntegreerd, maar kan dit wel? Ga dan eerst naar het betreffende helpdesk artikel onder integraties om de systemen met elkaar te koppelen.