Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe?

Navigeer in het linker menu naar Instellingen en vervolgens Zakelijk. Je bevindt je nu in de instellingen van het bedrijfsaccount.

Klik daarna op Bedrijfsinstellingen / Gebruikers en rechtsboven op de groene button met Toevoegen.

Vul vervolgens de gegevens in van de nieuwe gebruiker, ten minste:

Naam
Emailadres
Groep(en)
Rol(len)

Zet het schuifje naast "Actief" aan.

Tip: Indien je een gebruiker niet gelijk een uitnodigingsmail wil sturen, kan je schuifje naast "Actief" uitlaten.

Klik tot slot op Aanmaken. De nieuwe gebruiker ontvangt nu een uitnodiging via e-mail om het account te activeren en een wachtwoord aan te maken.

In het menu naar Instellingen en vervolgens Zakelijk, onder Bedrijfsinstellingen / Gebruikers kan je rechts zien of de gebruiker het account heeft geactiveerd.

Tip: klik op het ronde pijl symbool helemaal rechts om de uitnodiging opnieuw te sturen.

Heeft de gebruiker reeds een account, check dan dit artikel waar we uitleggen hoe je een bestaande gebruiker toevoegt aan jouw zakelijke omgeving