Dit artikel is ook beschikbaar in:
Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe?

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer naar "Zakelijk" en vervolgens "Instellingen". Je bevindt je nu in de instellingen van het bedrijfsaccount.

Klik daarna op "Gebruikers" en rechtsboven op de groene button met "Toevoegen".


Vul vervolgens de gegevens in van de nieuwe gebruiker en klik tot slot op "Aanmaken". De nieuwe gebruiker wordt nu automatisch per email uitgenodigd!
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !