Hoe verstuur ik een nieuwe activatie e-mail naar een nieuwe gebruiker?

Heb je een gebruiker toegevoegd (link naar artikel: Nieuwe gebruiker toevoegen), maar heeft deze persoon het account nog niet geactiveerd? Stuur dan een nieuwe activatie e-mail middels onderstaande stappen:

Navigeer het menu naar Instellingen en vervolgens Zakelijk, onder Bedrijfsinstellingen / Gebruikers
Rechts kan je zien of de gebruiker het account heeft geactiveerd. In onderstaand voorbeeld heeft de nieuwe gebruiker het account nog niet geactiveerd.
Klik op het ronde pijl symbool helemaal rechts om de uitnodiging opnieuw te versturen.

Ben je op zoek naar hoe je een bestaande gebruiker kan toevoegen aan de zakelijke omgeving? Bestaande gebruiker toevoegen