Hoe stel ik e-mail notificaties in voor mijn bedrijf?

In Klippa kan je e-mail notificaties laten sturen naar gebruikers die een actie hebben openstaan in Klippa. De frequentie en het moment van de e-mail notificaties kan je zelf bepalen.

Gebruikers met een goedkeurdersrol krijgen een notificatie als er transacties klaar staan om te keuren in hun to do lijst.
Gebruikers met een finance rol krijgen een notificatie als er transacties klaar in de status ingediend en/of goedgekeurd klaar staan in hun to do lijst om te verwerken.

Deze notificaties zijn niet real-time, maar worden op een door jou in te stellen frequentie, op een vast moment verstuurd. Notificaties worden alleen verstuurd als er transacties klaarstaan voor je.

Tip: Ben je op zoek naar hoe je je persoonlijke notificatie instellingen beheert? Lees dan dit artikel
Tip: Ben je op zoek naar hoe je push notificaties instelt op je telefoon? Lees dan dit artikel

Notificaties instellen

Let op: deze actie is alleen mogelijk voor een gebruiker met admin rechten.
De rollen die notificaties kunnen ontvangen zijn:

Declaratie manager
Factuur goedkeurder
Finance
Admin

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App als een gebruiker met "admin" rechten.

Navigeer in het linker menu naar Instellingen en vervolgens Zakelijk. Scroll naar beneden om bij de notificatie instellingen te komen

Je kan de Notificatiefrequentie en het Notificatiemoment instellen. Hieronder staan de verschillende opties uitgelegd.

Notificatiefrequentie- en moment

Dagelijks

Je ontvangt elke dag een notificatie via email om 11:00.

Elke Week

Je ontvangt elke week een notificatie via email
Begin van periode: maandag om 11:00
Eind van periode: vrijdag om 11:00

Elke Maand

Je ontvangt elke maand een notificatie via email
Begin van periode: eerste dag van de maand om 11:00
Eind van periode: laatste vrijdag van de maand om 11:00

Nooit

Je ontvangt geen notificaties.

Notificatie instellingen forceren

Je kan zelf kiezen of gebruikers in hun persoonlijke instellingen, de notificatiefrequentie- en/of het notificatiemoment zelf kunnen aanpassen middels het slotje.

Slotje open: De instelling wordt de standaard instelling voor nieuwe gebruikers, gebruikers kunnen de instelling zelf aanpassen in hun instellingen.
Sotje gesloten: De instelling wordt geforceerd voor alle bestaande en nieuwe gebruikers. Gebruikers kunnen de instelling niet zelf aanpassen in hun instellingen.