Hoe ken ik bepaalde rechten toe aan gebruikers?

In Klippa werken we met verschillende gebruikersrechten. Om de te wijzigen doorloop je onderstaande stappen.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer naar "Zakelijk" en vervolgens "Instellingen". Je bevindt je nu in de instellingen van het bedrijfsaccount.

Klik daarna op "Gebruikers" en selecteer de gebruiker wie je een bepaalde rol wilt toekennen.

Kies de rechten die bij de gebruiker horen en klik vervolgens op "Opslaan". Uitleg van de verschillende gebruikersrollen worden in de Klippa interface getoond.