Hoe declareer ik mijn zakelijke kilometers in de Klippa App?

Open de Klippa app op je smartphone of tablet en login met je inloggegevens. Onderin het scherm zie je een auto-icoontje. Als je hierop klikt, kun je vervolgens je begin- en eindpunt invullen. We registreren dan automatisch je kilometervergoeding over de afgelegde afstand op basis van de snelste route.

In het tweede scherm kun je de declaratie verder aanvullen met een omschrijving en categorie.

Zodra alle velden netjes en correct zijn ingevuld, druk je onderin op het "Opslaan en indienen". Je declaratie is nu succesvol ingediend en automatisch aan de juiste manager in de organisatie toegewezen.

Hoe declareer ik mijn zakelijke kilometers in de Klippa Web App?

Open app.klippa.com en login met je inloggegevens. Rechtsboven in het scherm vind je een groene knop met "Toevoegen". Als je daarop klikt kies je vervolgens Ritdeclaratie.

In het tweede scherm kun je de declaratie verder aanvullen met een omschrijving, categorie en optie om meerdere datums te selecteren.

Zodra alle velden netjes en correct zijn ingevuld, druk je onderin op het "Opslaan en indienen". Je declaratie is nu succesvol ingediend en automatisch aan de juiste manager in de organisatie toegewezen.