Hoe dien ik een declaratie in via e-mail?

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App

Navigeer in het linker menu naar Instellingen. Hier vind je een uniek Klippa e-mailadres. Kopieer dit e-mailadres.

Tip: je kan dit mailadres ook vinden op de mobiele app onder instellingen.

Stuur het document dat je wilt declareren naar het e-mailadres.

Navigeer in het linker menu naar Mijn declaraties en vul de nodige gegevens aan. Druk daarna op Indienen en opslaan.

Tip: Staat het betalingsbewijs als tekst in de e-mail, geen probleem! Dan zal de inhoud van de mail als bijlage in Klippa verschijnen.
Tip: Je kan de via de mail ingestuurde documenten ook direct indienen vanaf de mobiele Klippa App.