Hoe activeer ik het account van een nieuwe gebruiker?

Navigeer in het linker menu naar Instellingen en vervolgens Zakelijk. Je bevindt je nu in de instellingen van het bedrijfsaccount.

Klik daarna op Bedrijfsinstellingen / Gebruikers.

Selecteer de gebruikers waarvan je het account wilt activeren.

Klik op de knop Wijzigen.

Kies bij het veld Actief voor Ja. Zodra je op Wijzigen klikt, ontvangen de geselecteerde gebruikers direct een uitnodiging voor het activeren van hun Klippa account.

Tip: Als de gebruiker het account niet heeft kunnen activeren, lees dan in dit artikel hoe je de activatie e-mail opnieuw kan sturen.

Bijgewerkt op: 02/06/2023