Om een declaratie in te dienen doorloop je de volgende stappen in de Klippa app.

Stap 1) Open de Klippa app op je mobiele apparaat en log in met je gegevens.

Stap 2) Nu je bent ingelogd zie je een overzicht van al jouw bonnetjes. Om een nieuwe bon te scannen druk je onderin op maak foto.

Stap 3) Je kunt nu met de camera een bon scannen. Klik vervolgens op het pijltje rechtsonder in het scherm om door te gaan en druk op opslaan.

Stap 4) Vul de nodige gegevens in en druk nogmaals op opslaan en indienen. Jouw bonnetje is nu ingediend als declaratie! Met behulp van statusupdates houden we je op hoogte van de voortgang van je declaratie.

Let op: de bongegevens hoef je niet in te vullen, die herkennen wij!

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Zoektermen: Declaratie, indienen