Je kunt op meerdere manieren declaraties indienen via Klippa. Papieren bonnetjes en op papier ontvangen facturen kun je het beste scannen met de Klippa App. Digitaal ontvangen documenten kun je tevens uploaden in de Klippa App, maar deze kun je ook via de Web App declareren. In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je dit kunt doen.

1) Declareren via de Klippa App

Stap 1) Open de Klippa app op je mobiele apparaat en log in met je gegevens.

Stap 2) Nu je bent ingelogd zie je een overzicht van al jouw bonnetjes. Om een nieuwe bon te scannen druk je onderin op maak foto. Indien je een document al digitaal hebt, kun je in plaats van maak foto op + drukken en doorgaan naar stap 4.

Stap 3) Je kunt nu met de camera een bon scannen. Klik vervolgens op het pijltje rechtsonder in het scherm om door te gaan en druk op opslaan.

Stap 4) Vul de nodige gegevens in en druk nogmaals op opslaan en indienen. Jouw bonnetje is nu ingediend als declaratie! Met behulp van statusupdates houden we je op hoogte van de voortgang van je declaratie.

Let op: de bongegevens hoef je niet in te vullen, die herkennen wij!

2) Declareren via de Web App

Stap 1) Ga in het Klippa overzicht van de webapp (https://app.klippa.com/) naar 'Mijn Klippa'.

Stap 2) Klik rechtsbovenin het scherm op de groene knop met Toevoegen.

Stap 3) Selecteer het bestand op je computer dat je wilt toevoegen en vul de nodige velden in. Druk vervolgens op Indienen en opslaan.

Stap 4) Je declaratie is nu succesvol ingediend. Met behulp van statusupdates houden we je op hoogte van de voortgang van je declaratie.

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Zoektermen: Declaratie, indienen