Om een declaratie in te dienen ga je eerst naar het home scherm van de Klippa app.
Je krijgt dit scherm te zien:

Je drukt nu op het groene rondje met het plusje erin. Op iPhone klik je bovenin op het plusje.
Je ziet nu dit:

Als je al een foto van een bonnetje hebt gemaakt voeg je hem toe via je galerij, het proces blijft bij alle opties hetzelfde.
Maak een foto van een bonnetje en druk daarna op doorgaan.
Je drukt vervolgens weer op het bonnetje
Je krijgt dit te zien:

Vul nu alle gewenste gegevens in.
Nadat je de gegevens hebt ingevuld druk je op terug.
Je ziet je bon staan in het overzicht van al je bonnen.
Houd nu je vinger ingedrukt op op de bon die jij graag zou willen declareren.
Je krijgt nu dit te zien:

Vervolgens druk je op het 'delen' icoontje, dat is dit icoontje:

Je krijgt vervolgens deze opties:

Druk nu op declareren en je bon is ingediend als declaratie. Je wordt middels statusupdates op de hoogte gehouden van de voortgang van je declaratie.