Hoe dien ik een declaratie in met de Klippa App?

Open de Klippa app op je smartphone of tablet en log in met je inloggegevens. Onderin het scherm zie je een grote button met "Maak foto". De camera opent zodat je het bonnetje kunt scannen. Na een succesvolle scan ga je door naar het volgende scherm.

In het tweede scherm zie je dat de scan is toegevoegd en kun je een aantal gegevens invullen. We beginnen met open veld voor de omschrijving. Afhankelijk van de bedrijfsinstellingen kunnen er velden zijn voor een categorie, betaalmethode, kostenplaats, kostendrager en/of project. Als je iets verder naar onder scrolt zie je de bongegevens, die hebben we direct voor je herkend.

Zodra alle velden netjes en correct zijn ingevuld, druk je onderin op het "Opslaan en indienen". Je declaratie is nu succesvol ingediend en automatisch aan de juiste manager in de organisatie toegewezen.

Op zoek naar hoe je zakelijke kilometers kunt declareren? Bekijk dan Hoe declareer ik mijn zakelijke kilometers?

Hoe dien ik een declaratie in via de Klippa Web App?

Open de Klippa Web App en log in met je inloggegevens. Rechtsboven in het scherm vind je een groene knop met "Toevoegen". Als je daarop klikt kun je een bestand toevoegen dat lokaal op je computer is opgeslagen. Kies het gewenste bestand en druk op "Opslaan".

Als het document is toegevoegd kun je het open veld voor de omschrijving invullen. Afhankelijk van de bedrijfsinstellingen kan het voorkomen dat er velden zijn voor een categorie, betaalmethode, kostenplaats, kostendrager en/of project. De data van het document hoeft je niet over te typen, die hebben wij voor je herkend.

Zodra alle velden netjes en correct zijn ingevuld, druk je onderin op het "Opslaan en indienen". Je declaratie is nu succesvol ingediend en automatisch aan de juiste manager in de organisatie toegewezen.

Hoe dien ik een declaratie in via het unieke Klippa e-mailadres?

Onder de instellingen van je account vind je een uniek Klippa e-mailadres dat eindigt op @expense.klippa.com. Kopieer dit e-mailadres.

Stuur het document dat je wilt declareren naar het e-mailadres.

Open de Klippa App of Web App en vul de nodige gegevens aan. Druk daarna op "Opslaan en indienen".