Hoe gebruik ik het statistieken dashboard?

Let op: de zakelijke statistieken zijn alleen beschikbaar voor een gebruiker met admin of finance rechten.

Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App als een gebruiker met "admin of finance" rechten.

Navigeer in het linker menu naar Statistieken en vervolgens Zakelijk. Je bevindt je nu in de statistieken van het bedrijfsaccount.

Het statistieken dashboard biedt een overzicht van:
het totaal aantal declaraties en facturen.
de gemiddelde doorlooptijd van de declaraties en facturen.
de declaratiewaarde en de factuurwaarde.

Met behulp van het Filter statistieken veld, kan een onderscheid gemaakt worden tussen declaraties en facturen & Valuta.

Daarnaast is het mogelijk om te filteren op verschillende velden zoals Categorie, Administratie en Relatie:

Hieronder vind je een voorbeeld van de stappen die je neemt als je een overzicht wil hebben van alle declaraties in de categorie 'Zakelijke lunch' per gebruiker in het jaar 2023.

Selecteer in de Filter statistieken de optie Uitgaven overzicht.
Vul in het Documenttype Declaratie en de Valuta Euro.
Klik op het groene + symbool onder Valuta om een voorwaarde voor de filter toe te voegen.
Vul in: Vergelijk veldwaarde - Categorie - Gelijk aan - Zakelijke lunch.
Klik op: Toepassen.

Onder het veld Uitgaven overzicht - Declaraties segmenteer op Transactie eigenaar om de statistieken te filteren op declaratie indiener.

In het veld Meten op filter op de periode - jaren om een overzicht te krijgen van declaraties te zien van 2023.

Bijgewerkt op: 28/04/2023