Hoe maak ik groepen?

Let op: deze actie is alleen mogelijk voor een gebruiker met admin rechten.

In Klippa kan het handig zijn om groepen te maken. Groepen kun je bijvoorbeeld gebruiken om de medewerkers in te verdelen zodat zij alleen relevante info krijgen te zien bij het indienen van declaraties. Ook kan je ze gebruiken bij het instellen van de autorisatie flows en bedrijfsregels.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App als een gebruiker met "admin" rechten.

Navigeer in het linker menu naar Instellingen en vervolgens Zakelijk. Je bevindt je nu in de instellingen van het bedrijfsaccount.

Klik daarna op Bedrijfsinstellingen / Groepen.

Groepen kun je handmatig toevoegen of importeren.

Lees hier hoe je gebruikers toe kan voegen aan een groep

Lees hier hoe je middels groepen ervoor kan zorgen dat indieners de juiste waarden (categorie, kostenplaats, kostendrager, project, en/of betaalmethode) zien