Doorloop de volgende stappen om Klippa te koppelen met Exact Online:

Stap 1) Log in met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login

Stap 2) Je bevindt je nu in jouw persoonlijke Klippa omgeving. Klik op zakelijk in het menu aan de linkerkant van je scherm en vervolgens op instellingen.

Stap 3) Op de instellingen pagina zie je verschillende opties. Klik op het kopje koppelingen.

Stap 4) Klik op verbind met Visma en log in met je Visma gegevens.

Stap 5) Klik op opslaan en voila; Klippa is gekoppeld en gesynchroniseerd met Visma!

Mocht je onverhoopt tegen problemen aanlopen, laat het ons dan weten. Je kunt altijd een berichtje sturen aan support@klippa.com. We helpen je graag!