Hoe koppel ik met Minox?

Let op: alleen de beheerder (een gebruiker met een admin rol in Klippa) van het Klippa account kan de koppeling met Minox maken.

Open de Klippa Web App en ga in het linker menu naar Instellingen en klik in het uitgeklapte menu op Zakelijk.

Onder de zakelijke instellingen vind je verschillende menu items. Klik op Bedrijfsinstellingen / Koppelingen.

Ga in het overzicht van koppelingen op zoek naar Minox en klik op verbinden. Je wordt nu doorgestuurd naar de inlogpagina van Minox.

Let op: gebruik hier de inloggegevens van het Minox hoofdaccount (met gebruikersnaam Minox) en druk op inloggen.

Vul hier de inloggegevens van het hoofdaccount in (met gebruikersnaam MINOX):

Verleen toegang aan Klippa SpendControl door op Accepteren te klikken. De verbinding is nu succesvol gemaakt.

Let op: we vragen je om aan te geven welk Minox Abonnement je gebruikt. Vul dit a.u.b. in en druk op opslaan. Op deze manier kunnen wij zorgen dat je alleen instellingen kan configureren die jij met jouw abonnement kan gebruiken.