Hoe kan ik een rapport boeken in de Klippa Web App?

Let op: deze actie is alleen mogelijk als jouw bedrijf gebruikt maakt van de Rapporten module. De Rapporten module is niet standaard beschikbaar in SpendControl, contacteer je accountmanager voor meer informatie.

Let op: Alleen rapporten die volledig zijn goedgekeurd kunnen worden geboekt.

In SpendControl kan je declaraties bundelen in een rapport. Bundel al je declaraties van een bepaalde maand of van jouw business trip in een rapport en dien deze in. Jouw rapport wordt vervolgens als één bundel gekeurd en verder verwerkt.

Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer in het linker menu naar Verwerk declaraties. Je bevind je nu in het rapporten overzicht. Kies het rapport die je wilt boeken.

Klik vervolgens op "Begin boeking".

Vul de velden "Koppeling", "Boekhouding" en "Dagboek" in en klik op Opslaan. Je wordt hierna doorgeleid om de boekingsregels op te stellen voor elke declaratie.

Vul hier de boeking regels in voor elke declaratie en klik op Opslaan. Wanneer je klaar bent klik je op Rapport boeken rechtsonder in het scherm. Je rapport is nu geboekt.

Bijgewerkt op: 31/01/2024