Hoe kan ik een rapport goedkeuren in de mobiele Klippa App?

Let op: deze actie is alleen mogelijk als jouw bedrijf gebruikt maakt van de Rapporten module. De Rapporten module is niet standaard beschikbaar in SpendControl, contacteer je accountmanager voor meer informatie.
In SpendControl kan je declaraties bundelen in een rapport. Bundel al je declaraties van een bepaalde maand of van jouw business trip in een rapport en dien deze in. Jouw rapport wordt vervolgens als één bundel gekeurd en verder verwerkt.

Open de Klippa App op je smartphone of tablet en log in.

Navigeer in het linker menu naar Rapporten goedkeuren. Hier zie je de rapporten die door jou gekeurd moeten worden.

Klik nu op het rapport dat je wilt goedkeuren.

Klik nu op een van de declaraties in het rapport.

Controleer de gegevens en keur de declaratie goed door op Status aanpassen te klikken en vervolgens Goedgekeurd te kiezen. Zodra alle declaraties goedgekeurd zijn verandert de status van het rapport in "Goedgekeurd".

Je kan er ook voor kiezen om meerdere declaraties uit een rapport tegelijk te keuren, selecteer dan de declaraties uit het rapport door de declaraties die je goed wilt keuren te selecteren. Dit doe je door er op te klikken het dan vast te houden. Vervolgens klik je op Status aanpassen en kies je de gewenste status. Of klik op Selecteer alle om alle declaraties te selecteren.

Tip: Lees dit artikel waarin wordt uitgelegd hoe je een rapport goedkeurt in de Klippa Web App.