Hoe kan ik een rapport goedkeuren in de Klippa Web App?

Let op: deze actie is alleen mogelijk als jouw bedrijf gebruikt maakt van de Rapporten module. De Rapporten module is niet standaard beschikbaar in SpendControl, contacteer je accountmanager voor meer informatie.
In SpendControl kan je declaraties bundelen in een rapport. Bundel al je declaraties van een bepaalde maand of van jouw business trip in een rapport en dien deze in. Jouw rapport wordt vervolgens als één bundel gekeurd en verder verwerkt.

Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer in het linker menu naar Verwerk declaraties. Je bevind je nu in het rapporten overzicht waar je rapporten kan keuren.

Klik op het rapport dat je in wilt goedkeuren. Je komt nu in het overzicht van de declaraties in dit rapport.

Klik nu op een van de declaraties in het rapport. Controleer de gegevens en keur de declaratie goed. Zodra alle declaraties goedgekeurd zijn verandert de status van het rapport in "Goedgekeurd".

Je kan er ook voor kiezen om meerdere declaraties uit een rapport tegelijk te keuren, selecteer dan alle declaraties uit het rapport door op de checkboxes te klikken. Vervolgens kies je in het Acties menu voor Status aanpassen.

Tip: Lees dit artikel waarin wordt uitgelegd hoe je een rapport goedkeurt in de mobiele Klippa App.