Hoe voeg ik een declaratie toe aan een rapport in de Klippa Web App?

Let op: deze actie is alleen mogelijk als jouw bedrijf gebruikt maakt van de Rapporten module. De Rapporten module is niet standaard beschikbaar in SpendControl, contacteer je accountmanager voor meer informatie.
In SpendControl kan je declaraties bundelen in een rapport. Bundel al je declaraties van bijvoorbeeld één bepaalde maand of van jouw business trip in een rapport en dien jouw rapport in. Jouw rapport wordt vervolgens als één bundel gekeurd en verder verwerkt.

Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer in het linker menu naar Mijn rapporten. Je bevind je nu in het rapporten overzicht.

Kies een rapport waar je een declaratie aan toe wilt voegen.

Klik rechtsboven in het scherm op Toevoegen en kies Voeg bon toe of Ritdeclaratie.

Vul de relevante gegevens in en klik vervolgens op Opslaan. Je declaratie is nu toegevoegd aan het door jou gekozen rapport.

Tip: Lees dit artikel waarin wordt uitgelegd hoe je een rapport aanmaakt.

Tip: Lees dit artikel waarin wordt uitgelegd hoe je een rapport indient.

Tip: Lees dit artikel waarin wordt uitgelegd hoe je een declaratie toevoegt aan een rapport in de mobiele Klippa App.