Hoe kan ik een afgewezen declaratie uitsluiten van een rapport in de Klippa Web App?

Let op: deze actie is alleen mogelijk als jouw bedrijf gebruikt maakt van de Rapporten module. De Rapporten module is niet standaard beschikbaar in SpendControl, contacteer je accountmanager voor meer informatie.
In SpendControl kan je declaraties bundelen in een rapport. Bundel al je declaraties van een bepaalde maand of van jouw business trip in een rapport en dien deze in. Jouw rapport wordt vervolgens als één bundel gekeurd en verder verwerkt.

Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer in het linker menu naar Mijn rapporten. Je bevind je nu in het rapporten overzicht.

Kies het rapport waar je een declaratie van wilt uitsluiten.

Klik bij de declaratie die je wilt uitsluiten op de drie bolletjes rechts in de rij. Kies vervolgens Uitsluiten van rapport.

Tip: Je kan de declaratie ook uitsluiten door op de declaratie te klikken en vervolgens te klikken op de rode knop Uitsluiten van rapport.

De declaratie is nu uitgesloten van het rapport en je kan het rapport nu opnieuw indienen.

Tip: Lees dit artikel waarin wordt uitgelegd hoe je een declaratie uitsluit van een rapport in de mobiele Klippa App.