Hoe kan ik een incomplete declaratie uit een rapport opnieuw indienen in de Mobiele Klippa App?

Let op: deze actie is alleen mogelijk als jouw bedrijf gebruikt maakt van de Rapporten module. De Rapporten module is niet standaard beschikbaar in SpendControl, contacteer je accountmanager voor meer informatie.

In SpendControl kan je declaraties bundelen in een rapport. Bundel al je declaraties van een bepaalde maand of van jouw business trip in een rapport en dien deze in. Jouw rapport wordt vervolgens als één bundel gekeurd en verder verwerkt.

Open de Klippa App op je smartphone of tablet en log in.

Navigeer in het linker menu naar Mijn rapporten. Hier zie je de door jouw aangemaakte rapporten.

Klik nu op het rapport met de incomplete declaratie.

Klik op de incomplete declaratie.

Pas de declaratie aan en klik vervolgens onderaan in het scherm op**Opnieuw indienen**. De declaratie is nu succesvol opnieuw ingediend en kan opnieuw gekeurd worden.

Bijgewerkt op: 20/02/2024