Hoe verwijder ik een declaratie op de Web App?

Let op: alleen de indiener van een declaratie kan deze verwijderen. Zo zorgen we er voor dat jouw declaratie nooit 'zo maar' weg kan zijn.
Let op: het is niet mogelijk om jouw declaratie te verwijderen als deze reeds is goedgekeurd, afgekeurd of verwerkt. Zo zorgen we dat de historie van een declaratie altijd bewaard blijft.

Open de Klippa Web App en log in met je inloggegevens.. In Mijn declaraties kun je een declaratie selecteren door op de checkbox links van de declaratie te klikken. Automatisch opent het Acties menu. Het is ook mogelijk meerdere declaraties tegelijk te selecteren.

Indien je declaratie al is ingediend, moet je deze eerst terugtrekken voordat je een declaratie kan verwijderen.
Druk op Declaraties intrekken om de declaratie in te trekken.

Druk op Verwijderen om de declaratie te verwijderen

Op zoek naar hoe je declaratie kunt verwijderen op de mobiele App? Bekijk dan Declaratie verwijderen op de App