Hoe verwijder ik een declaratie in de mobiele Klippa App?

Let op: alleen de indiener van een declaratie kan deze verwijderen. Zo zorgen we er voor dat jouw declaratie nooit 'zo maar' weg kan zijn.

Let op: het is niet mogelijk om jouw declaratie te verwijderen als deze reeds is goedgekeurd, afgekeurd of verwerkt. Zo zorgen we dat de historie van een declaratie altijd bewaard blijft.

Open de Klippa App op je smartphone of tablet en log in met je inloggegevens. In Mijn declaraties kun je een declaratie selecteren door hierop te klikken en even ingedrukt te houden. Klik nu onderaan het scherm op de Acties knop. Het is ook mogelijk meerdere declaraties tegelijk te selecteren.

Indien je declaratie al is ingediend, moet je deze eerst terugtrekken voordat je een declaratie kan verwijderen.

Druk op Declaratie intrekken om de declaratie in te trekken.

Druk op Declaratie verwijderen om de declaratie te verwijderen

Op zoek naar hoe je declaratie kunt verwijderen op de computer? Bekijk dan Declaratie verwijderen in de Klippa Web App