Hoe verwijder ik een declaratie in de Klippa Web App?

Let op: alleen de indiener van een declaratie kan deze verwijderen. Zo zorgen we er voor dat jouw declaratie nooit 'zo maar' weg kan zijn.

Let op: het is niet mogelijk om jouw declaratie te verwijderen als deze reeds is goedgekeurd, afgekeurd of verwerkt. Zo zorgen we dat de historie van een declaratie altijd bewaard blijft.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer in het linker menu naar Mijn declaraties en selecteer één of meerdere declaraties door de checkbox bij een declaratie aan te klikken. Het Acties menu opent nu.

Indien je declaratie al is ingediend, moet je deze eerst terugtrekken voordat je een declaratie kan verwijderen.

Druk op Declaraties intrekken om de declaratie in te trekken.

Druk op Verwijderen om de declaratie te verwijderen

Tip: Het is ook mogelijk om de declaratie te verwijderen als je op een declaratie klikt. Vervolgens kan je klikken op de knop acties rechtsboven om de declaratie in te trekken en te verwijderen.

Tip: Op zoek naar hoe je declaratie kunt verwijderen op de mobiele App? Bekijk dan Declaratie verwijderen op de mobiele Klippa App