Hoe koppel ik met de Klippa betaalkaart?

Let op: alleen de beheerder (een gebruiker met een admin rol in Klippa) van het Klippa account kan de koppeling met Pliant maken.

Zorg dat je bent ingelogd in zowel Pliant als Klippa voordat je de volgende stappen neemt.

Autorisatie in Pliant

Zorg dat je bent ingelogd in Pliant als admin.
Navigeer in het linker menu naar Klippa.
Klik op Integratie verbinden.

Klik op Autoriseer om akkoord te gaan met het uitwisselen van gegevens tussen Pliant en Klippa.

Autorisatie Klippa

Je wordt nu doorgestuurd naar Klippa. Als je nog niet bent ingelogd, log dan in met je admin account.

Selecteer het Plugin type: Pliant.

Vul in de Omschrijving: Pliant.

Klik op toevoegen. De verbinding is nu succesvol gemaakt.

Wil je meer informatie over de Klippa betaalkaarten voor alle zakelijke uitgaven & onkosten, neem dan contact op met je account manager.

Bijgewerkt op: 21/03/2024