Artikelen over: Declaraties goedkeuren
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe kan ik declaraties goedkeuren in de Klippa Web App?

Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer in het linker menu naar Verwerk declaraties. In jouw to do lijst vind je een overzicht van declaraties die bij jou liggen om goed te keuren.

Om een declaratie goed te keuren open je de declaratie door erop te klikken. Vervolgens controleer je de gegevens en klik je op de status die van toepassing is.

Afgewezen: de declaratie wordt afgewezen. De indiener kan een afgewezen declaratie niet meer opnieuw indienen.
Incompleet: de declaratie wordt opnieuw aangeboden aan de indiener. Na het doen van aanpassingen (bijvoorbeeld het verduidelijken van de omschrijving) kan de indiener de declaratie opnieuw indienen (zie artikel)
Goedgekeurd: de declaratie wordt goedgekeurd en na opslaan doorgezet naar de volgende goedkeurder of een financieel medewerker voor verdere verwerking.

Tip: Lees hier wat alle statussen op declaraties betekenen.

In het onderstaande voorbeeld krijgt de declaratie de status "Goedgekeurd" en klikken we tot slot rechtsonder op Opslaan. De declaratie is nu goedgekeurd.

Tip: Rechts onderin het scherm vind je een schuifje om direct door te gaan naar de volgende bon. Het venster wordt dan niet eerst gesloten, maar je kunt direct verder met goedkeuren.

Tip: ben je veel onderweg en wil je via de mobiele app goedkeuren? Bekijk dan dit helpdesk artikel eens.

Bijgewerkt op: 30/01/2024