Artikelen over: Declaraties goedkeuren
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe kan ik de autorisatieflow van een declaratie aanpassen?

Let op: deze actie is alleen mogelijk voor een gebruiker met finance rechten.
Indien er een declaratie bij de verkeerde persoon ligt ter goedkeuring, kan een gebruiker met een finance rol handmatig een andere autorisatieflow selecteren.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App

Navigeer in het linker menu naar Verwerk declaraties

In het overzicht kun je de betreffende declaratie openen en een autorisatieflow toepassen door handmatig één van de bestaande flows in het lijstje naast 'autorisatieflow te selecteren. Ook is het mogelijk een aangepaste flow toe te passen.

Klik dan op de optie "Aangepast" bij Autorisatieflow

Kies vervolgens één of meerdere goedkeurders en kies indien gewenst:
Vaste goedkeuringsvolgorde: de factuur gaat dan in de aangegeven volgorde naar de goedkeurders
Aantal benodigde goedkeurders: bijvoorbeeld 2 goedkeuringen nodig van de 3 goedkeurders

Klik tenslotte rechts onderin op Opslaan zodat de declaratie de aangepaste workflow ingaat.

Tip: Zoek je naar hoe je de autorisatieflow van een factuur aanpast? Lees dan dit artikel

Bijgewerkt op: 30/01/2024