Hoe kan ik een declaratie met status incompleet opnieuw indienen?

Open de Klippa app op je smartphone of tablet en log in met je inloggegevens. Klik op de declaratie met de status incompleet.

Indien er een opmerking is achtergelaten, kan je na het openen van de declaratie zien waarom de declaratie incompleet is.

Pas de declaratie aan volgens de instructie en zorg ervoor dat je opnieuw indienen aanklikt.

Klik vervolgens op opslaan en indienen

Op zoek naar hoe je een declaratie opnieuw kan indienen op de computer? Bekijk dan Opnieuw indienen op web

Lukt het jou niet jouw declaratie opnieuw in te dienen omdat je een bepaald veld niet ziet? Neem dan contact op met de administrator van jouw organisatie en vraag of jij aan de juiste groepen bent toegewezen om de velden te zien.