Artikelen over: Declaraties goedkeuren
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe kan ik declaraties goedkeuren in de mobiele Klippa app?

Tip: ben je op zoek naar hoe je declaraties goed keurt in de Klippa Web App? Bekijk dan dit helpdesk artikel eens.

Open de Klippa App en navigeer bovenin via het menu (de drie horizontale streepjes) naar Declaraties goedkeuren.

Zorg dat het filter To do aanstaat. In jouw to do lijst vind je een overzicht van declaraties die bij jou liggen om goed te keuren.

Om een declaratie goed te keuren open je de declaratie door erop te klikken. Vervolgens controleer je de gegevens en kun je onderin het scherm op Status aanpassen drukken.

Afgewezen: de declaratie wordt afgewezen. De indiener kan een afgewezen declaratie niet opnieuw indienen.
Incompleet: de declaratie wordt opnieuw aangeboden aan de indiener. Na het doen van aanpassingen (bijvoorbeeld het verduidelijken van de omschrijving) kan de indiener de declaratie opnieuw indienen (zie artikel)
Goedgekeurd: de declaratie wordt goedgekeurd en na opslaan doorgezet naar de volgende goedkeurder of een financieel medewerker voor verdere verwerking.

Tip: Lees hier wat alle statussen op declaraties betekenen.

Tip: Je kan ook meerdere declaraties tegelijk goedkeuren, klik en houd een declaratie vast en selecteer vervolgens de declaraties die je wilt goedkeuren. Klik vervolgens op Status aanpassen en kies "Goedgekeurd".

Bijgewerkt op: 30/01/2024