Artikelen over: Declaraties goedkeuren

Hoe kan ik een declaratie goedkeuren namens een collega?

Stappen voor de oorspronkelijke goedkeurder

Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer in het linker menu naar Instellingen. Scroll naar beneden om bij de instelling delegeren te komen.

Klik op het groene plusje en selecteer de gebruiker die je de machtiging wilt geven. Kies hierna de te delegeren rollen en klik op opslaan.

Let op: De gemachtigde goedkeurder kan alleen taken uitvoeren van de rollen die jullie beiden hebben.

Stappen voor de gemachtigde goedkeurder

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App.

Selecteer rechts boven in het scherm je naam en kies vervolgens voor degene namens wie je een declaratie wilt goedkeuren.

Keur de declaratie goed zoals je gewend bent.

Tip: Het is mogelijk om de admin de rechten te geven om voor alle gebruikers te mogen goedkeuren. Contact hiervoor de Support voor hulp.

Bijgewerkt op: 31/01/2024