Hoe kan ik declaraties goedkeuren in de mobiele Klippa app?

Open de Klippa App en navigeer bovenin via het menu (de drie horizontale streepjes) naar Declaraties goedkeuren.

Zorg dat het filter To do aanstaat. In jouw to do lijst vind je een overzicht van declaraties die bij jou liggen om goed te keuren.

Om een declaratie goed te keuren open je de declaratie door erop te klikken. Vervolgens controleer je de gegevens en kun je onderin het scherm op Status aanpassen drukken.

Afgewezen: de declaratie wordt afgewezen. De indiener kan een afgewezen declaratie niet opnieuw indienen.
Incompleet: de declaratie wordt opnieuw aangeboden aan de indiener. Na het doen van aanpassingen (bijvoorbeeld het verduidelijken van de omschrijving) kan de indiener de declaratie opnieuw indienen (zie artikel)
Goedgekeurd: de declaratie wordt goedgekeurd en na opslaan doorgezet naar de volgende goedkeurder of een financieel medewerker voor verdere verwerking.

Tip: ben je op zoek naar hoe je declaraties goed keurt in de Klippa Web App? Bekijk dan dit helpdesk artikel eens.