Om bonnen te accorderen doorloop je de volgende stappen in Klippa:

Stap 1) Log in met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login

Stap 2) Je bevindt je nu in jouw persoonlijke Klippa omgeving. Klik op Zakelijk en vervolgens Declaraties in het menu aan de linkerkant van je scherm.

Stap 3) Je ziet nu een overzicht van alle bonnetjes. Klik op het kopje Ingediend om alle ingediende declaraties te zien.

Stap 4) Het overzicht bevat nu alleen ingediende bonnetjes. Selecteer een bonnetje en check of alle gegevens kloppen. Accordeer door de Status te veranderen in afgewezen, missende informatie, geaccepteerd, goedgekeurd of verwerkt.

Stap 5) Druk vervolgens op Opslaan of Opslaan en boeken. De declaratie bevindt zich nu onder de status die je hebt meegeven.

Let op: Opslaan en boeken is alleen mogelijk wanneer er een directe koppeling met het boekhoudpakket is.

Zoekwoorden: Goedkeuren , Instemmen , Bonnetjes, Collega's , Medewerkers