De basisversie van Klippa is gratis in gebruik. Als je alle functionaliteiten van Klippa wilt gebruiken, kun je upgraden naar de Pro versie. Deze kun je eerste gratis uitproberen. Ben je tevreden? Dan is het mogelijk om een Pro account aan te schaffen via de webapplicatie, de Apple App Store (IOS) en de Google Play Store (Android). Je kunt kiezen om te betalen via iDeal (Webapp en App Stores), Creditcard (Webapp en App Stores), PayPall (App Stores) en SEPA/automatisch incasso (Webapp).