Jammer dat we je niet hebben kunnen bieden wat je verwachtte. Je helpt ons enorm door je feedback aan ons door te geven.

Hoe je je account kunt opzeggen bij Klippa is afhankelijk van hoe je je abonnement hebt aangemaakt. Je annuleert het account op dezelfde manier als dat je hem hebt aangemaakt. Dat kan op drie manieren zijn gebeurd:
- via de Apple App Store
- via de Google Play Store
- via de web app van Klippa.

Om je abonnement op te zeggen via de App Store of Play Store, ga je naar de abonnementenpagina en zeg je het abonnement per de eerst volgende mogelijkheid op. Deze artikelen vertellen je meer over abonnementen via de App Store en Play Store.

Om je account op te zeggen via de web app ga je allereerst naar het dashboard in de Klippa web app.
Nadat je je op het dashboard bevindt klik je in het menu op instellingen (tandwieltje)
Je hebt nu dit scherm voor je:

Druk nu op Klippa Pro.
Daarna druk je op abonnementsgeschiedenis en krijg je de mogelijkheid om je abonnement stop te zetten.

Opzeggen, annuleren, cancel