Je kunt je Klippa Pro abonnement op dezelfde manier annuleren als dat je hem hebt aangemaakt. Dit kan via de betreffende app store of via de Klippa Web App.

Opzeggen via de Apple App Store of Google Play Store

Om je abonnement op te zeggen via de App Store of Play Store ga je naar de abonnementenpagina en zeg je het abonnement per de eerst volgende mogelijkheid op. Deze artikelen vertellen je meer over abonnementen via de App Store en Play Store.

Opzeggen via de Klippa Web App

Open de Klippa Web App en log in met je gegevens.

Ga vervolgens via de instellingen naar Klippa Pro.

Je hebt nu inzicht in je abonnementsgeschiedenis en hebt de mogelijkheid om je abonnement stop te zetten.