Om een map te delen met andere medewerkers ga je allereerst naar het dashboard van je persoonlijke omgeving.
Eenmaal aangekomen op het dashboard klik je rechtsboven in op het wieltje.
Vervolgens druk je op instellingen.
Je hebt nu dit scherm voor je:

Je drukt vervolgens op mappen in het menu.
Je ziet nu een overzicht van alle mappen die je hebt aangemaakt.
Achter elke map staat vierkantje, hiermee selecteer je een map.
Druk op het vierkantje bij de map(pen) die jij graag zou willen delen.
Als je dat hebt gedaan krijg je rechts in beeld deze opties te zien:

Je drukt vervolgens op dit icoontje:

Je ziet dan deze pagina:

Hier kan je de gebruikers toevoegen met wie je de mappen wilt delen.
Als je de map naar meer mensen wilt sturen druk je op het plusje rechtsboven in.
Allereerst vul je de naam van de gebruiker in waarop hij/zij geregistreerd staat.
Nadat je dat hebt gedaan kun je aanvinken wat voor rechten de persoon naar wie je de map toestuurt krijgt. De uitleg van de verschillende rollen vind je onder: "Laat rollen zien".

Als je alles hebt ingevuld druk je op opslaan.
Je hebt je map gedeeld met de door jou aangegeven personen!