Om een map te delen met andere medewerkers ga je allereerst naar het menu links in je scherm.
Als je het menu hebt geopend zie je de optie mappen staan in het menu.
Druk op mappen
Je hebt nu dit scherm voor je:

Op deze pagina zie je een overzicht van alle mappen die je hebt aangemaakt.
Voor elke map staat vierkantje, hiermee selecteer je een map.
Druk op het vierkantje bij de map(pen) die jij graag zou willen delen.
Als je dat hebt gedaan krijg je rechts in beeld deze opties te zien:

Je drukt vervolgens op delen.
Je krijgt nu deze pagina te zien:

Op deze pagina kan je de gebruikers toevoegen met wie je de mappen wilt delen.
Als je de map naar meer mensen wilt sturen druk je op het plusje rechtsboven in.
Allereerst vul je de e-mail van de gebruiker in waarop hij/zij geregistreerd staat.
Nadat je dat hebt gedaan kun je aanvinken wat voor rechten de persoon naar wie je de map toestuurt krijgt. De uitleg van de verschillende rollen vindt je onder: "Laat maprollen zien".

Als je alles hebt ingevuld druk je op opslaan.
Je hebt je map gedeeld met de door jou aangegeven personen!