Artikelen over: Klippa Basic / Pro
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe kan ik mijn bonnen taggen of een label geven?

Open de Klippa App en scan een bonnetje of factuur door onderin op Maak foto te drukken.

Na een succesvolle scan ga je door naar het volgende scherm waar je de gegevens kunt invullen.

Bij Tags kun je een bestaande tag selecteren of een nieuwe aanmaken door in het veld te typen.

Zodra je alle velden correct hebt ingevuld druk je op opslaan. Het document is nu inclusief tag opgeslagen!

Hoe kan ik mijn bonnen taggen of een label geven in de Klippa Web App

Open de Klippa Web App en klik rechtsboven op Toevoegen.

Nadat je een document hebt toegevoegd aan Klippa, kun je de gegevens verder aanvullen.

Bij Tags kun je een bestaande tag selecteren of een nieuwe aanmaken door in het veld te typen.

Zodra je alle velden correct hebt ingevuld klik je op Opslaan. Het document is nu inclusief tag opgeslagen!

Bijgewerkt op: 21/02/2024