Helaas is het niet mogelijk om submappen aan te maken. Wel kun je gebruik maken van tags. Door tags te gebruiken in mappen kun je alles sneller terug vinden omdat je alles hebt gesorteerd. Om tags te gebruiken doorloop je de volgende stappen:

Stap 1) Login met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login

Stap 2) Je bevindt je nu in jouw persoonlijke Klippa omgeving. Klik op Instellingen in het menu aan de linkerkant van je scherm.

Stap 3) Ga vervolgens onder Algemeen naar Mogelijkheden en activeer Tags.

Stap 4) Klik nu op Mappen in het menu aan de linkerkant van je scherm en open één van je bestaande mappen.

Stap 5) Selecteer één of meerdere bonnetjes en voeg de tag toe.

Je bonnetjes met deze tag kun je nu snel en makkelijk terugvinden door in je persoonlijke Klippa omgeving op het vergrootglas te klikken en op tags te filters.

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Zoektermen: Mappen, map, submap, submappen